Første forsendelse av Polestar 2 er på vei til Norge med estimert levering i august, og testkjøring åpner snart for booking i Norge via Polestar sine nettsider.

Ankommet Europa

Første forsendelse av norske kunders Polestar 2 er ankommet Europa. Det belgiske transportknutepunktet Zeebrugge mottok forsendelsen som påventes av tusenvis av nye Polestar-eiere i Sverige og Norge. Overlevering er planlagt til august. 

– Dette er et stort øyeblikk,» sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar. – Vi er et skritt nærmere å få Polestar 2 til våre første kunder i Europa. Ankomsten av denne forsendelsen er et bevis på hvor engasjerte vi er overfor våre kunder og hvordan vi jobber høy effektivt over hele verden. 

Endre bilindustrien

Til tross for at Polestar er heldigitale, er merkevaren også ute etter å endre bilindustrien som vi kjenner den, og lanserer fysiske Polestar Spaces i flere markeder i sommer. Polestar Space vil være stedet man kan oppleve og prøvekjøre Polestar 2, uten å føle på kjøpepress fra ansatte som jobber på provisjon. Testkjøringer kan bestilles online eller personlig, og kan også gjennomføres hjemmefra eller på en rekke prøvekjøringsarrangementer som skal avholdes i fremtiden. 

– Endelig vil folk kunne oppleve hvor fantastisk Polestar 2 er å kjøre, fortsetter Thomas Ingenlath. – Når du først har kjent på den progressive elektriske kjøreopplevelsen, er det ingen vei tilbake.  Kjøretøyene som nettopp har ankommet Zeebrugge vil bli fraktet til et sentralt knutepunkt i Belgia for en endelig forberedelsesprosess og en siste sjekk før de drar videre til de respektive markedene