Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Polestar har som mål å åpne 50 Spaces i løpet av 2020, og kan nå bekrefte et lokale midt i Trondheim sentrum.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Nå er det klart at Polestar skal åpne sitt andre lokale i Norge, nærmere bestemt Bassengbakken 1, i Trondheim sentrum på Solsiden. Lokalet vil stå klart i løpet av årets siste kvartal, der Nardo Bil Gruppen er utvalgt som Polestars eksklusive samarbeidspartner til å drifte Polestar Space Trondheim. Allerede i slutten av juli og frem til åpningen, vil helelektriske Polestar 2 være å se på Solsiden kjøpesenter, med mulighet for å prøvekjøre rett ut av parkeringshuset.

En ny måte å kjøpe bil på 

Polestar Space er et nytt detaljhandelskonsept som ligner et kunstgalleri og kombinerer minimalistisk design med sømløs digital interaktivitet. Her vil besøkende kunne bli bedre kjent med merkevaren og bilene uten kjøpspress. 

– Polestar Space gjør det mulig for kundene å komme tett på produktet midt i byen. Her får du hjelp av produktspesialister og ikke selgere, der vi har fjernet trykket i salgsprosessen. Dette for å sikre at du som kunde får akkurat så mye eller så lite hjelp som du ønsker. For oss er opplevelsen av ditt besøk viktigere enn noe annet, der selve kjøpet kan gjøres digitalt akkurat når det passer deg, sier norgessjefen for Polestar, Alexander Hørthe. 

Utlevering og service

Utlevering av kommende Polestar-biler i Trondheims-regionen vil skje på et nyetablert senter i samarbeid med Nardo Bil på Leangen allerede fra slutten av sommeren. Service vil være tilgjengelig på verksteder fra Ålesund til Steinkjer via Nardo Bil Gruppen.

– Nardo Bil Gruppen er en naturlig samarbeidspartner for oss i Trondheims-regionen, som et nytenkende selskap med noen av landets beste verksteder fra Ålesund til Steinkjer. Dette gjør at vi kan sikre en sømløs opplevelse for alle våre kunder både når det kommer til service og utlevering. Vi gleder oss til å etablere Polestar i Trondheim og inspirere bilindustrien mot en fremtid med fokus på bærekraft, design, ytelse og elektrisk mobilitet, sier Hørthe.

Mens man venter på åpningen av Polestar Space Trondheim, kan regionens elbilentusiaster besøke og prøvekjøre Polestar på Solsiden fra og med slutten av juli.