Polestar har i dag levert sin aller første Polestar 2 til en Europeisk kunde. Overrekkelsen foregikk på Polestars hovedkontor i Gøteborg, og kunden tok gledelig imot sin Thunder-farget fastback med Charcoal WeaveTech-interiør.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

I morgen leveres til første norske kunde

Allerede fredag 31. juli kan de første norske kundene forvente å få sin Polestar 2.

– Verden har vært gjennom en enormt utfordrende tid og vi er derfor ekstra stolte av å kunne levere de aller første Polestar 2-bilene til norske kunder nå i juli, sier den fornøyde norgessjefen for Polestar, Alexander Hørthe.

De første norske kundene vil fredag få overrekket sin Polestar 2 av Alexander Hørthe på Polestars utleveringssenter på Økern i Oslo.

– Det finnes ingen større glede for oss enn å kunne levere de aller første Polestar 2-bilene til våre norske kunder. Jeg gleder meg stort til selve overrekkelsen og ikke minst å kunne se fornøyde kunder på veien i sin nye Polestar 2, sier Hørthe.

Videre levering

De første leveransene markerer nok et viktig steg for det elektriske start-up selskapet. Med overleveringer i Sverige, Kina og Norge gjennom sommeren, etterfulgt av kunder i USA, Tyskland, Belgia, Nederland og Storbritannia, fortsetter selskapet å levere i henhold til plan.

– Jeg er ekstremt stolt over hele teamet! Det å overkomme produksjon- og logistikkutfordringer grunnet en global pandemi, og fortsatt kunne levere produkt til kundene når vi lovet, er en enorm prestasjon. Pressens reaksjon har vært utrolig, og vi har god fremdrift nå, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

Videre levering av Polestar 2 til norske kunder vil fortsette tidlig i august.

Foto: Polestar