Bertel O. Steen har åpnet sitt nye utstillingsvindu i Bjørvika i Oslo. Dette er områdets eneste bilsatsing, og den synes godt i gatebildet. I sommer er det de nye elektriske nyhetene fra Peugeot, e-208 og e-2008, som skal vises for besøkende.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

I Bjørvika har det vært mye anleggsvirksomhet i mange år, og etter Operaen og Barcode, har også Bjørvika blitt lokasjon for det nye hovedbiblioteket Deichman og Munchmuseet. Bydelen har også fått rundt 3.000 boliger, 15.000 arbeidsplasser og en rekke restauranter, barer og kaféer.

Sterk lanseringsfase

– Peugeot er midt i en sterk lanseringsfase av to elektriske modeller, e-208 og e-2008. Det passer perfekt å vise disse to bilene i denne delen av Oslo. Vi tror mange, både Osloborgere og turister, vil besøke området i sommer, og at det derfor passer perfekt med et bilinnslag her, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Lokalet ligger i Dronning Eufemias gate 21, som er svært sentralt i Bjørvika. Hele fasaden mot gaten er i glass og lokalet er på totalt 255 kvadratmeter. Ved hovedinngangen er det satt opp en skjerm på 217 tommer – som tilsvarer 13 kvadratmeter.

Kåret til Car of the Year Europa

– Peugeot 208 har nylig blitt kåret til «Car of the year» i Europa. Vi synes det er spennende å vise både den, og e-2008 for et urbant publikum. 2020 blir også året for Norgesferie og da passer det godt og synes på andre arenaer enn i de tradisjonelle bilbutikkene, avslutter Rune Hensel.

Lokalet er bemannet med hver ukedag fra klokka 10-16 og fra klokka 10-14 lørdager, men utstillingen er også lett synlig fra utsiden.