Hyundai Motor deler nå hint om designet til neste Hyundai Kona.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Bredere og mer raffinert

Neste Kona får en bredere fremtoning og en haiinspirert front, som gir bilen et stiligere og mer raffinert uttrykk. Oppgraderte LED-kjørelys gir bilen en moderne stil, mens den nye støtfangeren og frontdiffusoren bidrar til et tøffere utseende, ifølge Hyundai.

Nye KONA

Elbilen er allerede en favoritt i Norge. Hittil i 2020 har det blitt registrert 3443 Kona på Norske veier, noe som bidrar til at elbilen er den fjerde mest populære hittil i år.

Første Kona med N Line

Kona får også N Line for første gang. Med denne designpakken får bilen et mer aerodynamisk design, med lave luftinntak og et mer aggressivt støtfangerdesign foran. Med N Line-modellen blir Kona et nytt innstegspunkt til Hyundai N, og er ventet å gjøre Hyundai Kona attraktiv for enda flere kunder.

Flere designdetaljer om Kona og Kona N Line blir sluppet i løpet av de kommende ukene.