Fredag 31. juli var dagen mange norske Polestar 2-kunder har ventet på – overlevering av de første bilene i Norge. Dagen ble markert med overrekkelse fra norgessjef Alexander Hørthe, og fant sted på Polestars utleveringssted på Økern i Oslo.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Dette har vi virkelig gledet oss til! Det å overlevere de første bilene til norske kunder er for meg den største dagen på vår reise så langt, sier en spent norgessjef, Alexander Hørthe, under dagens overlevering. 

Falt for design og rekkevidde 

Hans Petter Madsen fra Langhus var en av de aller første norske kundene til å motta sin Polestar 2. Frem til i dag kjørte han en Volvo XC90, og Polestar 2 blir hans aller første elbil.

– Jeg var på jakt etter noe nytt, noe som skiller seg ut, og for meg ble det Polestar 2. Jeg falt automatisk for bilens design, men god rekkevidde og praktiske egenskaper som firehjulstrekk og bagasjerom til hund var også viktige faktorer, sier en fornøyd Madsen.

Madsen valgte Polestar 2 i fargen Moon med standard utstyrspakke, Charcoal WeaveTech-interiør og Black Ash deco. 

– Standardpakken i Polestar 2 inneholder alt jeg trenger i en bil, og jeg setter pris på de bærekraftige valgene de har tatt i utformingen av interiøret. Nå gleder jeg meg til å bruke helgen på å utforske min første elektriske bil, avslutter Madsen. 

Flere biler på vei 

Flere Polestar kunder i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen kan glede seg til leveringer av Polestar 2 tidlig i august. 

– Vi har virkelig stått på i alle ledd for å kunne levere i henhold til plan, til tross for utfordringer i forbindelse med pandemien. Det er derfor en ekstra stor fornøyelse å kunne overlevere enda flere biler i de kommende ukene, sier Hørthe.