Med en startpris på godt under 300.000 kroner – sikter den seg inn i et voksende marked for elektriske kompakt-SUVer.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

Selv fra innsteg er nye Opel Mokka-e godt utstyrt, men mange av kundene vil trolig velge et av de tre utstyrsnivåene: Elegance, GS Line Pack eller Ultimate.

De ulike utstyrsnivåene har en pris på henholdsvis 293.900, 311.900 og 331.900, og gir kundene mulighet til å velge mellom svært godt utstyrte biler med utstyr som LED Matrix blendingsfrie lys, Pure Panel som utgjør totalt 22 tommer med display og komfortseter som kan leveres med massasje.

Mokka-e har plass til fem personer og 310 liter bagasje.

– Nye Mokka-e viser Opels nye ansikt, og vi gleder oss til å slippe denne kombinasjonen av pris, utstyr og design løs på det norske markedet, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Gjør ny teknologi tilgjengelig for flere

En motor på 136 hester (100 kW) og et moment på 260 Newtonmeter, i kombinasjon med lavt tyngdepunkt og 30 prosent økt vridningsstivhet. Nye Opel Mokka-e har en rekkevidde på 324 km WLTP.

Takket være støtte for 100 kW hurtiglading, kan 80 prosent av batteriet lades på 30 minutter. For den som ønsker det, kan nye Opel Mokka leveres med 11 kW ombordlader.

Salget av nye Opel Mokka-e åpner denne uken, og de første kundebilene er ventet til landet i april neste år.