Audi kan nå offentliggjøre at deres nye, elektriske flaggskip, e-tron GT, får sin verdenspremiere 9. februar.

Meld deg på elbilnyheter.no sitt nyhetsbrev for ukas beste saker

– Audi e-tron GT blir vårt nye flaggskip, og er den første helelektriskebilen fra Audi sport. Den kombinerer det beste fra Audis satsing på emobilitet og Audi sports rike historie. Dette er en vaskeekte elektrisk gran turismo, med iøynefallende design, sylskarpe linjer, banebrytende ytelser, quattro firehjulsdrift og lang rekkevidde. Verdenpremieren er allerede 9. februar, og vi gleder oss veldig til å vise frem det råeste Audi har laget, noen sinne. Audis sjefsdesigner, Marc Lichte, uttaler at det er det vakreste han har designet, det er vi på ingen måte uenig med han i, sier Elin Sinervo, Direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.